close
BÜLTEN
2018 Middle East Electricity Uluslararası Elektrik ve Elektronik Ürünleri Fuarı’na Katılan Makel Görkemli Standı ile Göz doldurdu.
2018 Middle East Electricity Uluslararası Elektrik ve Elektronik Ürünleri Fuarı’na Katılan Makel Görkemli Standı ile Göz doldurdu.

Makel Şirketler Grubu, sektörün en önemli organizasyonları arasında gösterilen, Middle East Electricity Uluslararası Elektrik ve Elektronik Ürünleri Fuarı’na katıldı. 6-8 Mart tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen, Middle East Electricity Uluslararası Elektrik ve Elektronik Ürünleri Fuarı’na katılan Makel, ürünleri ve standı ile yoğun ilgi gördü. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda yoğun ilgi gören, geniş ürün yelpazesi ve hizmet odaklı şirket kimliği ile standa gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayan Makel, fuarda ilgi odağı oldu.

Yeni tasarladığı ve pazara yakın dönemde sunduğu İngiliz Tipi Anahtar ve Priz Serisi, Anahtar-Priz, Led Aydınlatma, Şalt Ve Endüstriyel Ürünler, Smarthome Akıllı Ev Sistemleri, ürünleri hakkında detaylı tanıtım yapıldı. Fuar da Makel’i iş ortakları ve müşterileri de yalnız bırakmadı.

İstikrarlı bir şekilde gelişmeye devam eden, piyasaya yeni ürün sunan ve müşteri memnuniyeti ile adından sıkça bahsettiren Makel, Middle East Electricity Uluslararası Elektrik ve Elektronik Ürünleri Fuarı’nı başarıyla tamamladı.

Yukarı ÇıkUp